IncludingTax
Svenska

Tel: 0733-76 76 44 - Fraktfritt över 600 kr

Sök

Färsk vit vintertryffel (Albatryffel)

Varumärke: Balkan Excellence
Artikelnr: TF-WWALBA
Leveranstid: 3-5 dagar
75 kr

Tuber magantum pico, även känd som Albatryffel, den dyraste och mest uppskattade svampen i världen.

*
Lagerstatus: I lager
Produkten har minimiantal 40

Nu blir det till att vänta till nån gång i oktober-november i år för nästa leverans av Albatryffeln. Och vi hoppas så klart att nästa säsong blir mycket bättre med mycket lägre priser.

---

För beställning:

Fyll i kontaktformuläret i tabben bredvid och ange önskad storlek och mängd i gram som du vill köpa. Skriv gärna din adress och mobilnummer också.
Vi vill inte gärna skära tryfflar i onödan, så vi kontaktar dig innan leverans och meddelar exakt vikt på dina tryfflar, innan betalning.

OBS! Beställning senast på lördag, evt. söndag för leverans onsdag - fredag, beroende var i landet du befinner dig. Minsta beställning 40g

Tuber magantum pico, även känd som Albatryffel, eller vit vintertryffel är definitivt den dyraste och mest uppskattade svampen i världen.

Formen varierar, den kan vara helt oregelbunden men även nästan helt rund. Ju större och rundare den är desto dyrare blir den. Den vita vintertryffeln är gulaktig i färgen och dess doft och smak är helt enastående. Det är inte konstigt att den är hyllad i hela världen.

Albatryffeln har väldigt stark doft, så det räcker med att hyvla ca: 5 - 10gr tryffel per portion.

Röda viner som kommer från Piemonte i Italien, som Barolo, Barbaresco, Langhe Nebbiolo och Barbera borde vara en riktigt bra matchning till rätter med tryffel.

Säsongen för vit tryffel är från mitten av september till slutet av december. Under den perioden tar vi in Albatryffel en gång per vecka, oftast på tisdagar.

Den måste förbeställas så vi kan reservera rätt mängd hos leverantören.

Produkttaggar