IncludingTax
English

Tel: 0733-76 76 44 - Fraktfritt över 600 kr

Search

Andjeli

Andjeli är ett familjeföretag startat av Milica och Milvoje Calija, och ända sedan 2012 har de levererat utsökta och nyttiga godsaker till folk över hela Serbien. Det började som ett litet famijeföretag har nu vidareutvecklats till ett företag Milica och Milvoje kan leva på och de säger själva att de forstätter lära sig om jobbet, livet, människor och utvecklas varje dag. Företagen gjordes från grunden av viljan att vilja räcka deras egna familj nyttiga och goda sötsaker, men nu kan även du få dem.

3 Items in Grid 4 Items in Grid List

Xtra Bar - Mörk Choklad och Russin

En nyttig och god energi bar med mörk choklad (utan socker, sötat med maltitol) och russin. Den är fri från mjöl och socker, gjord på fiberrik havre och sötad med daddlar som ger den en naturlig sötma. Den innehåller även cikroia rötter som inte bara gör det glykemiska indexet mindre utan den ger kakan en naturlig saftighet och höjer kakans hållbarhet på ett naturligt sätt.

Den är utan additiv, konserveringsmedel, kemiska färgämnen och aromer, och utan transfetter.

Säljs i 24-pack

480 kr

Xtra Bar - Tranbär och mandel 24-pack

En nyttig och god energi bar med tranbär och mandel, fri från mjöl och socker, gjord på fiberrik havre och sötad med daddlar som ger den en naturlig sötma. Den innehåller även cikroia rötter som inte bara gör det glykemiska indexet mindre utan den ger kakan en naturlig saftighet och höjer kakans hållbarhet på ett naturligt sätt.

Den är utan tillsattser, konserveringsmedel, kemiska färgämnen och aromer, och utan transfetter.

Säljs i 24-pack

480 kr

Xtra bar - choklad och apelsin 24-pack

En nyttig och god energi bar med mörk choklad (utan socker, sötat med maltitol) och apelsin. Den är fri från mjöl och socker, gjord på fiberrik havre och sötad med daddlar som ger den en naturlig sötma. Den innehåller även cikroia rötter som inte bara gör det glykemiska indexet mindre utan den ger kakan en naturlig saftighet och höjer kakans hållbarhet på ett naturligt sätt.

Den är utan tillsattser, konserveringsmedel, kemiska färgämnen och aromer, och utan transfetter.

Säljs i 24-pack

480 kr

Xtra bar - aprikos och mandel 24-pack

En nyttig och god energi bar med aprikos och mandel, fri från mjöl och socker, gjord på fiberrik havre och sötad med daddlar som ger den en naturlig sötma. Den innehåller även cikroia rötter som inte bara gör det glykemiska indexet mindre utan den ger kakan en naturlig saftighet och höjer kakans hållbarhet på ett naturligt sätt.

Den är utan tillsattser, konserveringsmedel, kemiska färgämnen och aromer, och utan transfetter.

Säljs i 24-pack

480 kr