IncludingTax
Svenska

Tel: 0733-76 76 44

Sök

Real Red Raspberry

Blanda modernt med traditionellt för enastående upplevelse

Real Red Raspberry är ett familjeägt företag som drivs av far och dotter, prof. Dr Živko Avramov och doktorand Tatjana Avramov. Företaget bygger på en rik jordbruks- och akademisk tradition. Både far och dotter har lämnat sina akademiska karriärer och lagt allt fokus på att skapa en verksamhet baserad på hallon som växer på deras familjeägor i Bečej.

De använder sin kunskap och passion för att experimentera och satsar på att producera högkvalitativa premiumprodukter av hallon.

På familjeplantagerna, som är spridda över 10 hektar av den bästa marken i Vojvodina, produceras hallon av sorten Polka.
Polka-sorten har en stor, söt frukt, med en mycket stark struktur som är väl lämpad för placering på marknaden för färsk frukt. På grund av styrkan hos mogen hallonfrukt används den både hel och i bitar i deras produkter.

Real red Raspberry 

3 Produkter i Rutnät 4 Produkter i Rutnät Lista

Lätt fruktpålägg med 80% Hallon

Gjord på 80% hela hallon, sötad enbart med fruktos eller stevia. Helt utan artificiella tillsatser och färger. Glutenfri och självklart Non-GMO produkt. 225gr.
55 kr

Traditionell Extra Hallonsylt

En traditionell serbisk delikatess, hallonsylt. Den tillverkas enligt våra farmors recept från noga utvalda hallon, som med speciell tillagningssätt bevaras hela i sylten. Helt utan artificiella tillsatser och färger. Glutenfri och självklart Non-GMO produkt.
55 kr