IncludingTax
English

Tel: 0733-76 76 44 - Fraktfritt över 600 kr

Search

Réel Chocolate

Réel Chocolate startade sin verksamhet under första halvåret 2015 i Senta, Serbien.

Två unga människor var modiga nog att drömma stort. De hade en vision och ett koncept om hur de ville uppnå den. Hörnstenen i deras idé bygger på kvalitet och kreativitet.Huvudprofilen för Réel Chocolate är skapandet av en chokladkaka, som under årens lopp har kompletterats med andra typer av choklad. Varje magisk choklad är handgjord. Förutom användningen av belgisk choklad av högsta kvalitet, säkerställer ingredienser från lokala producenter att varumärket klassificeras i premiumkategorin. Det är svårt att hitta sötare jordgubbar än de som är hemodlade med kärlek och omsorg, t.ex.Frukter du ser på chokladkakorna behåller sin fulla smak, vitamininnehåll och färskhet tack vare lyofiliseringsprocessen (frystorkning).

Réel betyder verklig och det är därför vi valde det här namnet, för att ge dig riktigt värde, ingredienser och till slut smak och njutning med vår choklad.Vi använder inte magi för att förvandla belgisk chokladråvara till ett handgjord chokladunder, vi skapar de med omsorg, kunskap och väldigt mycket kärlek.

Vårt mål är att förse dig med kvalitetsprodukter och det är därför vi bara köper hemodlade färska frukter som sedan frystorkas, såväl som frön, nötter och kryddor från de bästa producenterna. Så bli gärna en del av vår magiska resa och njut av vår choklad så ofta du kan.