IncludingTax
English

Tel: 0733-76 76 44 - Fraktfritt över 600 kr

Search
Picture for category Torkad skogssvamp, bär och kryddor

Torkad skogssvamp, bär och kryddor

Välkommen till vår kollektion av torkade skogssvampar!

Vårt sortiment inkluderar en härlig blandning av naturliga skatter från skogen, såsom Karljohanssvamp, Rund Toppmurkla, Kantareller och Svart Trumpet – var och en en juvel från naturens skafferi.

Med våra torkade skogssvampar tar du din matlagning till nya höjder. De rika och komplexa smakerna av skogen kommer till liv i varje tugga, vilket ger dina rätter en unik och oförglömlig karaktär. Oavsett om du skapar en elegant gourmetmåltid eller en rustik hemlagad favorit, kommer våra svampar att lyfta varje rätt till en ny nivå av kulinarisk njutning.

Våra skogssvampar är noggrant handplockade och skickligt torkade för att bevara sin naturliga smak och näringsrika egenskaper. Med varje torkad svamp levereras en bit av skogens magi och en känsla av äkthet till ditt kök.

En essentiell ingrediens för alla som strävar efter en smakfull och inspirerande matupplevelse. Du kan testa de var för sig, eller så satsar du på en härlig mix av skogssvampar... Oavsätt vad du väljer kommer du bli väldigt nöjd med resultatet, det kan vi lova.

3 Items in Grid 4 Items in Grid List

Torkad Ekologisk Karljohansvamp, 30g

Karljohan, även känd som stensopp, är berömd för sin köttiga och saftiga konsistens.
Vad som gör den ännu mer spännande är att det är en av få svampar som faktiskt förbättrar sin smak när den torkas. Detta beror på en ökning av koncentrationen av umami-smak, som ger den en rikare och djupare smakprofil.

Netto: 30g

59 kr

Torkad Ekologisk Svart Trumpet svamp, 20g

Ge dina rätter en touch av elegans med vår torkade ekologiska Svart Trumpet-svamp. Deras mörka, trattliknande form ger en unik visuell dimension till dina rätter. Svart Trumpet-svampen är rik på antioxidanter och har använts i traditionell medicin i århundraden.

Netto: 20g

39 kr

Torkad Ekologisk Rund toppmurkla, 20g

Toppmurklans intensiva smak och unika form gör den till en gourmetfavorit. Den är känd för att växa i symbios med tallar och granar och är därför full av skogsmagi. Till skillnad från stenmurklan är toppmurklan helt giftfri och kan tillagas utan förvällning.
Smaken ändras till det bättre om svampen torkas före tillagningen, och det har vi ordnat för dig.

Netto: 20g

159 kr

Torkad Ekologisk Kantarell, 30g

Kantareller som kallas för skogens guld är fullproppade med nyttigheter som kan förbättra hälsan. De är sprängfyllda med mineralerna selen, kalium, koppar, zink, mangan och järn. Deras distinkta smak och gula färg gör dem lätta att älska. Kantareller är också rika på vitamin D, tack vare deras exponering för solljus.

Netto: 30g

59 kr

Supermix av Torkad Ekologisk Skogssvamp, 30g

En blandning av trattkantareller (Tubaeformis), svart trumpet-svamp, karljohan och kantareller (Cibarius), alla ekologiska. Alla dessa tillhör de mest smakrika och finaste ätliga vildsvamparna. De aromatiska svamparna i denna förpackning plockas för hand i Balkanskogar. När svamparna torkas minskar deras vikt med 8-10 gånger.

Netto: 30g

59 kr

Blandning av Torkade Ekologiska Skogssvampar, 30g

En härlig blandning av ekologisk svart trumptsvamp, karljohan och kantareller. Alla dessa tillhör de mest smakrika och finaste ätliga vildsvampna. Aromatiska vilda svampar i denna förpackning plockas för hand i Balkanskogar.
När svamparna är torkade minskar deras vikt med 8-10 gånger.

Netto: 30g

59 kr

Torkad vild enbär, 60g

Torkad vild enbär

49 kr

Torkad vild blåbär, 60g

Torkad vild blåbär

49 kr