IncludingTax
English

Tel: 0733-76 76 44 - Fraktfritt över 600 kr

Search

Kallpressad Juice Granatäpple, Bag-in-Box 3l

Manufacturer: Our Nature
SKU: 90232
265 kr
PRICE BREAKS - The more you buy, the more you save
Quantity
3+
6+
Price
245 kr
225 kr
100% natur i en praktisk trelitersförpackning. Fantastiska granatäpplen i kombination med en liten mängd av vår fina äppeljuice. Ny forskning visar att ett glas granatäppeljuice om dagen kan göra underverk för hjärtat. Juicen motverkar åderförkalkning och är späckad med antioxidanter. Innehåll: 90% granatäpple, 10% äpple. Ej från koncentrat.
Availability: Available in 7-10 days
+ -

Forskare har kommit fram till att ett glas granatäppeljuice om dagen kan sakta ner verkningarna av den skadliga kolesterolen, sänka blodtrycket och fördubbla halten hälsosamma antioxidanter i blodet. Gränatäpplen innehåller mycket flavonoider – samma ämnen som finns i vin, frukt och grönsaker och som fungerar som antioxidanter. Mer om detta kan du läsa i artikeln här.

Frukt och bär som finns i förpackningen är plockade ute i naturen och i ekologiska, familjeägda fruktträdgårdar. Vi använder oss av traditionella metoder vid framställningen av juicer, men hemligheten bakom den goda smaken ligger inte bara i våra recept. Frukter skördas i exakt rätt tid, vilket maximerar mängden av nyttiga ämnen, och de kallpressas inom 24 timmar efter skörden. På det viset behåller vi allt det goda i juicen.

Kan drickas som den är eller användas i matlagning, desserter, eller som bas i dina drinkar.

Juicen är pastöriserad i 72-75 °C.

Förvaras torrt och svalt i upp till ett år. Öppnad förpackning förvaras i kylskåp i upp till 30 dagar.

Write your own review Close Review Form
*
*
Bad
Excellent
*
*
*