IncludingTax
Svenska

Tel: 0733-76 76 44

Sök

Extra Istrian olivolja

Varumärke: Extra Istrian
Artikelnr: EX-OLIO
195 kr

En fantastisk olivolja från Istrien, där några av de bästa olivoljor i världen kommer ifrån... Fyra av de bästa sorter oliver i perfekt balans.

*
Lagerstatus: Please select required attribute(s)

Extra Istrian olivolja produceras lite annorlunda än resten av oljor som kommer från Istrien. När alla tar fram oljor från bara en sort oliver (single varietal) har vi beslutat att göra en blandning av olika sorter (Buža, Istarska Bjelica, Leccino och Pendolino) för att uppnå en perfekt balans.

Varje sort skördas när den uppnår optimal mognad och bearbetas sedan på skördedagen i endast de bästa oljefabrikerna.
Efter ett tag, när oljan har stabiliserats, dekanterar vi den och blandar de enskilda sorterna till en harmonisk blandning av alla fyra oljor.

Vi skapar en blandning som betonar de bästa egenskaperna hos varje sort. Och vi hoppas du tycker det samma när du har provat den.

I Extra Istrian oljan kan du känna lukten av klippt gräs, gröna äpplen, kronärtskockor och tomatblad, och i smaken kan du känna Bužas kraft blandad med kryddigheten hos Istarska Bjelica och Pendolina, och Leccinos sötma och ömhet.

Produkttaggar
Kunder som köpte denna köpte också

Kallpressad Juice Persika, Bag-in-Box 3l

100% natur i en praktisk trelitersförpackning.

Solmogna persikor i kombination med en liten mängd äppeljuice. Servera den välkyld för bästa smaken.

Innehåll: 90% persika, 10% äpple. Ej från koncentrat.

Från 115 kr

Kallpressad Juice Körsbär, Bag-in-Box 3l

100% natur i en praktisk trelitersförpackning.

Härliga, solmogna körsbär i kombination med en liten mängd av vår fina äppeljuice. En av våra mest populära juicer.

 

Innehåll: 85% körsbär, 15% äpple. Ej från koncentrat.

Från 115 kr

Kallpressad Juice Päron, Bag-in-Box 3l

100% natur i en praktisk trelitersförpackning.

En härlig blandning av solmogna Williamspäron och dess lite grönare kusiner i kombination med en liten mängd av vår fina äppeljuice.

Williamspäronen är väldigt söta i smaken och konsistensen är förhållandevis mjuk till skillnad från de lite vanligare gröna päron. Och de doftar gudomligt... Så i vår juice blandar vi de ihop med de gröna päronen i en perfekt balans. Inte för söt, men med bibehållen aroma.

Innehåll: 95% päron, 5% äpple. Ej från koncentrat.

Från 135 kr

Pålägg med Karljohanssvamp

Lyxig vegansk pålägg med torkad Karljohanssvamp, kikärtor, kallpressad solrosolja och himalayasalt. Den är vegansk, gluten- och sockerfri, hög i proteiner och låg i kalorier. Med andra ord ett utmärkt val för dig med diabetes, eller om du helt enkelt vill äta mer hälsovänligt mat.
55 kr